Algemene informatie Leonidas Trainingsweekend

Korfbalvereniging Leonidas biedt uw vereniging een compleet verzorgd trainingsweekend voor senioren- en juniorenteams. De start van het seizoen: een kick-off voor een nieuw team of een goed moment voor teambuilding met een bestaande selectie. Wij bieden u een fantastische ervaring, waarin sport en ontspanning centraal staan. Kom naar Noordwolde op 30 augustus, 31 augustus en 1 september!

Arrangement

De inhoud van het arrangement is geheel naar uw eigen wens in te vullen. Als uitgangspunt hebben wij een basisarrangement opgesteld. U kunt een offerte op maat krijgen naar gelang uw wensen en budget. Het  basisarrangement is opgebouwd uit het volgende:

Het weekend bestaat uit één overnachting op sportlocatie "De Elseprop", inclusief ontbijt. U maakt gebruik van de korfbalvelden op het sportcomplex, waaronder ook ons nieuwe kunstgrasveld. In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau.

Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid. Daarnaast organiseren wij een nevenactiviteit naar keuze. U kunt denken aan een GPS-tocht, speurtocht, tennissen of zwemmen. Verder kunt u gebruik maken van het Chinees buffet met aansluitend een gezellige avond.

De kosten van dit arrangement zijn slechts €25,- per persoon.

Locatie

De accommodatie ligt aan de rand van het bos, net buiten het dorp Noordwolde. U kampeert op het sportveld in eigen tenten, of huurt een tent van ons. De omgeving is prima geschikt voor een bosloop. Natuurlijk maakt u gebruik van alle faciliteiten van de sportclub (douches, kleedkamer en kantine).

Optioneel

Het is mogelijk om het basisarrangement uit te breiden. Denk hierbij aan een extra overnachting, verblijven in een herberg of hotel, het huren van kano's of gezellig bowlen. Ook is het mogelijk om een mountainbiketocht te maken of te gaan varen in Giethoorn. Wilt u onderweg iets eten? We verzorgen op aanvraag ook lunchpakketten. Dit alles is extra bij te boeken en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen. We assisteren u graag bij het samenstellen van een leuk en attractief programma!

Contact

Wij denken graag met u mee. Voor vragen of aanvullende informatie kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Hoofdsponsor:

jumbo